Of je nou aan het uitbuiken bent na het kerstdiner of de laatste zonnestralen oppikt tijdens een winterwandeling, het luisteren van een podcast is ideaal tijdverdrijf. Ontspannend en je steekt iets op. Onze luistertip? De allereerste verhalende podcast van Overheid van Nu: In Vervoering! In drie afleveringen nemen redacteuren Tim de Jong en Linda de Veen je mee in hun zoektocht naar het antwoord op de vraag: hoe laat je een transitie slagen?

In de podcast In Vervoering duiken Tim en Linda in de ontwikkeling van de hyperloop. Een hyperloop is een potentieel supersnelle, duurzame manier van transport. Een zweeftrein waarin je reist in een capsule in een vacuümbuis. Een hyperloopnetwerk in Nederland of Europa zou een heuse mobiliteitstransitie betekenen. 

Maar hoe kom je van droom naar werkelijkheid? Hoe werk je daarin samen als overheden en private partijen? En wat kunnen we leren uit de wetenschap? Dat onderzoeken we in deze podcast.

Scan de QR-code om te luisteren

Alle afleveringen van In Vervoering zijn nu beschikbaar. Scan de QR-code om te luisteren of zoek op ‘In Vervoering’ in je favoriete podcastapp.

Een QR-code die linkt naar de podcast In vervoering