Pak een mok met warme chocomelk, print de OvN-kerstpuzzel en ga aan de slag!

Wil je uitbuiken na het kerstdiner of wat tijd voor jezelf? De Overheid van Nu-kerstpuzzel biedt uitkomst! Test hoe goed jij het afgelopen jaar Overheid van Nu hebt gelezen en hoeveel je weet van interbestuurlijk samenwerken, en maak kans op een mooie, geestprikkelende prijs.

Hoe werkt het?

Print de kruiswoordpuzzel, pak een pen en beantwoord de vragen door per vakje één letter in te vullen. Alle antwoorden zijn terug te vinden in dit wintermagazine of op de website van Overheid van Nu. Wij nemen het je niet kwalijk als je even spiekt.

En dan?

Als je alle antwoorden hebt ingevuld, kun je ook de oplossing invullen. De uitkomst mail je voor 15 januari 2022 naar ibp@minbzk.nl. Zo maak je kans op een felbegeerd OvN-leespakket.

Download de kerstpuzzel hier.

Kerstpuzzel Overheid van Nu 2021